BADBLOGGEN

EN DRÖM
I Stockholm finns en drivande grupp som kallar sig kallbadaren rätt av och deras vision om ett central kallbad kan man läsa om här. Utseendet har de redan bestämt och med mina ögon sett är det alldeles förträffligt vackert och funktionellt! Gillar även deras idé vad det ska va´till för: "Badet används under alla årstider och alla tider på dygnet. Här finns platser för morgondopparen, vinterbadaren och sommarsimmaren." Bild: Katzenwaffe, kallbadare.se
VEDELDAD BASTU
Det finns många sätt att njuta av kallbad. Vissa gillar att bara bada andra föredrar en värmande bastu efter doppet och några gillar att både basta innan och efter. Vad man än väljer är allt rätt! Att kunna njuta av ett stormigt hav genom bastufönstret eller en vacker solnedgång gör upplevelen än bättre. Bilden är från Anfasterödsgårdsviks havsbastu som går att hyra för små grupper! Gör´t!
BADNYTT UDDEVALLA
Nu är vi med blogg – Badbloggen. Jag, Linda Gjerdrum, vice ordförande i föreningen kommer att skriva här då och då för att ge tips, inspiration och skapa ännu mer engagemang hos er medlemmar och blivande medlemmar! T ex idag, torsdag sänds ett föredrag på Facebook om hur man startar en badestue. Anmäl dig och låt dig inspireras, det tänker i alla fall jag göra!